2017. április 23., vasárnap

Spring break, time flies& ranch

Valahogy mindig elcsúszok a bloggal...egyszer nem figyelek oda, és 8 hét eltelik blogolás nélkül. 
Kezdjük a tavaszi szünettel. A 2. fogadó családommal (Katy, Thomas, Darren, Jennifer)  kempingezni egy ilyen összecsukhtó lakókocsival vagy hogy nevezik. A Palmetto State parkkal kezdtük. Körbesétáltunk, és GeoChacheket kerestünk, több-kevesebb sikerrel. 
Másnap San Antonio közelében kempingeztünk, majd másnap be is mentünk a városba. Csónakáztunk, sétáltunk a River Walkon, majd egy német étteremben ettünk. Hát a rántott hús messze nem volt olyan jó, mint otthon.
4. és 5. nap a farmon aludtunk, majd onnan mentünk be Austinba meglátogatni az ottani egyetemet, a UT-t. Egyik GeoChachezés alkalmával, találtunk egy "travel bug"-n, ennek az volt a lényege, hogy a tulaja vissza akarja juttatni Belgiumba. Persze, én rögtöm kaptam az alkalmon, és felajánlottam, hogy legalább tengeren túlra eljutattom.




























Aztán eljött a költözés ideje...igazából nem tudom kifejteni az érzést. Összetört egy picit (nagyon), hogy ott kell hagynom Katy-t és Thomas-t. Imádtam a szobán osztozni Katy-vel, aki minden egyes alkalommal átaludta az ébresztőt..hiányzik, hogy együtt megyünk suliba, hogy első óra előtt üljünk a kocsiban, arról beszélve, hogy mennyire nem akarunk menni. A közös tanulások...minden. De ugyan abban a pillanatban, rettentően boldog voltam, mert együtt lakhatok Dj-vel, és Vonnival!!
Előtte Katyvel és Graysonnal elmentünk a Walker county fair-re. Ami nagyjából, egy hatalmas vàsár, vidámparkkal meg rodeóval. Ez volt az első rodeóm. Valahol itt kezdődött, hogy szerelembe estem a cowboyokkal...😂. És meg kell mondjam,ilyen közel soha nem éreztem magam Graysonhoz, mint mikor az egyik körbe pörgő atrakción összepréselődtünk. 





















Farm a rotary családommal szuper volt! Eljuthattunk Texas azon részére, ami ténzleg olzan mint a filmekben.. a "sivatag", a kaktuszok, a lovak, és a legjobb dolog az egészben.. a cowboyok! Ha van valami, amivel valaha szerelembe estem. Egész hétvégén medencéztünk, lovagoltunk, beszélgettünk. Annyira imádom őket!