2017. június 5., hétfő

Summmer starts

Okay. Kezdjük Május 15-el, Track és Cross Country banquett, ami miatt izgatott voltam kb Szeptember óta. Minden sportnak a suliban van egy bankettje, ahol átadják a az emléklapokat meg ilyeneket.








Aztán kedden szülinapppp. Annyira de annyira köszönöm.mindenkinek, hogy ilyen jóvá tettétek a napom.❤ a rengeteg köszöntés a folyosón, angol órán még éneklést is kaptam. Este  Dj-nek volt a mountain biking banquettje, de erről meg még nem kaptam me a képeket.








 Okay, a banquettrol ez az egy kepem van.

Szerdán Anara repült vissza:/ előtte még Anaval és vele elmentünk egy körmöshöz, meg enni. 

Csütörtökön Vocab Victor's Dinner az angolosokkal. Ezt azzal érdemeltük ki, hogy a màsodik félévben jól teljesítettünk a szótáras dolgozatokon.😊

Pénteken pedig szülinapi buli😍. Imádtam az egészet, köszönöm mindenkinek.









































Este vagy 12 fent voltunk, aztán másnap prommm. MaRae és Olivia átjött segíteni a sminkemmel, meg a hajammal. Majd Connorral elmentünk az atlétika pàlyàra prom fotókat készíteni, mivel mindkeetten futók vagyunk. Persze azért készültek normális fotók is. Majd a szülők készítettek képeket a csapatról. Na már most. Csináltunk vagy 500 képet minden fokból. És ezt szorozva 360, kicsit nagy szàmot kapunk. 🙄 aztán egy party busszal mentünk egy másik városba enni, majd vissza a promra. 
És akkor képek.:P

















Másnap haldokoltam,mert kb hajnal 5kor mentünk aludni, ami kb egy òra volt,majd kezdődhetett a tanulás a másnapi vizsgákra... 
3 nap a sulibòl, amik mind vizsgák voltak, és kb minden nap ebéd időben végeztünk, szóval csak elmentünk úszni, meg teniszezni. Aztán suli vége, azóta meg nagyjából úszunk, teniszezünk, szülinapozunk meg esküvőzünk. Holnap, (igazàból ma) iràny Vegas. Csak anya megfenyegetett, hogy írjam a bolgot. Szóval jah. 4 òra és kelhetek.






























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése