2016. augusztus 16., kedd

Minden furcsa, ès mindenki gyorsan beszèl..🙈

A hétfő reggelem úgy indult, hogy Carol szólt előző este, hogy megyünk egy brazil cserediákért a reptérre. Mentünk. Hajnali 6-kor. Aztán elmentünk reggelizni egy Egg&I nevű helyre. Fogták a palacsintát, és megpakolták áfonyával, csokiöntettel, juharsziruppal..... és baconnel. Kellett néhány perc, hogy rávegyem magam a megkóstolására, de bármennyire is furcsán hangzik, annyira nem is rossz. Utána el kellett intézni a sulis dolgokat, papírokat, hogy milyen tantárgyakat fogok tanulni. Rengeteg féle tantárgy van itt, a főzéstől kezdve a videójáték tervezésig. Volt egy kis nézeteltérésem, ugyan is történt az, hogy a biológia csoportba nem akartam berakni,mondván hogy az a kilencedikeseknek van, és inkább legyek a saját korcsoportommal, így válasszak másik tantárgyat. Eddig ezzel nem is lenne baj, hiszen van vagy 1000 féle. A titkárnő aki intézte a tantárgy elosztást, miután nem sikerült döntenünk, megkérdezte, nem gondolkoztam azon, hogy szeretnék e gépelést tanulni. Belőlem meg kibukott az az őszinte "Are you serious??", hiszen valahogy olyan furcsa volt, hogy napi 50 percben gépelést tanuljak. A nézésükből kiderült, hogy igen. Ez teljesen komoly. Végül közösen ùgy döntöttünk, hogy megpróbálkozom a biosszal. Ezek mellé az angolt, németet, amerikai törit, kémiát, és a focit fogom felvenni. Hatalmas az iskola😱.. hihetetlenül nagy könyvtárral, edzőteremmel, focipályával. Hazafele menet találtunk egy Street workout parkot, ami igaz nem olyan nagy, de meg van hol fogom tölteni az időm nagy részét.😍Ezzel csak az a baj, hogy szombat óta (igaz kisebb megszakításokkal) zuhog. Persze, ez nem változtat semmit a hőmérsékleten, ugyan ùgy 1000 foknak érződik.

Este elmentünk futni a fogadó apukámmal, és meg kell mondjam, ilyen nehéz 3 kilóméterem még sosem volt. Alig kapsz levegőt, de amit kapsz az is párás és forró. Pedig szerintük még meleg sem volt. 

Ma reggel kicsit tudtam skypeolni a barátaimmal, és beszélni anyéákkal. 😄

Aztán irány a kórház, mert az iskolának nem volt jó az európai mellkasröntgen. Nagyon nagyon kedvesek az ápolónők és az orvosok, gyorsan meg is csinálták, és meg is kaptuk az eredményeket. 

Ma még a bankot sikerült elintézni, ami azt jelenti, hogy lett saját bankkártyám.. és ez elég fura érzés..

Egyre jobban értem, hogy mit mondanak, bár eléggé kell koncentráljak, mert hihetetlenül gyorsan beszélnek, és ha egy pillanatra nem figyelek, máris lemaradok két mondatról. 

Ha jobb idő lesz, megpróbálok több képet készíteni.

❤❤ Fruzsi











1 megjegyzés: